Reacties

De gegevens die u via het volgende formulier invult, worden op het gastenboek geplaatst en zullen voor iedereen zichtbaar zijn.


Hoeveel spelers zitten er in een elftal?


Jan en Marilyn
We hebben een prachtige tegelvloer kunnen vinden en deze is zeer strak gelegd. Er wordt netjes gewerkt. Veel puin wordt door de tegelzetters afgevoerd. Er werd zelfs overgewerkt om de vloer af te krijgen binnen 2 dagen (groot oppervlak), terwijl wij daar niet eens om gevraagd hebben. Al bij al echt een topservice!
--

Robert en Linda
Bijzonder blij met het werk van Herman en zijn mannen. Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de vloer en de het plaatsen is zeer netjes en vakkundig gedaan! Bedankt voor de service!
--

Marius en Mirjam
Wij hebben een schitterende badkamer met inloopdouche gekregen en zijn er bijzonder blij mee. De hele verbouwing is vlekkeloos verlopen binnen de afgesproken tijd. We komen snel weer terug😀
--

Seitzinger
Een fantastisch functionele badkamer, die er ook nog super mooi uit ziet. Vakwerk geleverd. Vrolijke noot tijdens het werk en ook nazorg op de klantvriendelijke manier.
--

Familie De Jong
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Alles ziet er prachtig uit. Er is mooi en prettig gewerkt. Echt vakwerk!
--

Fam. Dulles
Wij zijn erg tevreden over de verbouwing van ons huis.
ten eerste zijn we zeer gastvrij ontvangen door Dhr. van veen
met een goede begeleiding en zeer vakkundige kennis en een duidelijke tekening, zijn we tot een mooie deal gekomen.

ook het traject erna verliep vlekkeloos, alle afspraken zijn nagekomen en er is zeer mooi werk geleverd.

bedankt !! voor de super service en we komen zeker terug.
--


E. en A. Jorissen
We zijn vol lof over het resultaat van de badkamer.
Van het stofvrij slopen, tot de strakke afwerking, alles liep volgens plan.
Langs deze weg nogmaals bedankt voor de mooie badkamer en voor het mooie en goede werk wat geleverd is.
We zien jullie in oktober terug voor het opknappen van het toilet.
Dit dankzij het goed geleverde werk.
--


Fam. Zwinkels De badkamer is prachtig geworden. Prettig dat jullie voor en tijdens het plaatsen van de badkamer zo goed met ons mee hebben gedacht.
Fijn dat jullie weten waarover je praat. Bedankt voor het resultaat. Super.
Wij zullen jullie zeker aanraden.
--


J. en C.L. Ramaker
Den Haag, October 2013.

Geachte heer Van Veen,

Mijn vrouw en ik willen langs deze weg nogmaals van harte bedanken voor de manier waarop uw bedrijf de complete renovatie van onze badkamer heeft uitgevoerd.
Onze grote tevredenheid heeft niet alleen betrekking op de wijze waarop u de werkzaamheden in onze flat heeft uitgevoerd, maar ook op de manier waarop u de nu eenmaal onvermijdelijke overlast daarbuiten, voor de overige bewoners van ons flatgebouw, werkelijk tot het absolute minimum heeft weten te beperken. Alle buren in ons trappenhuis waren niet anders dan vol lof!
Ook in onze flat zelf zijn uw mensen, uw zoon Herman Van Veen Jr en Kerim, rustig, discreet en met veel zorg en vakmanschap te werk gegaan.
Het resultaat is dan ook in alle opzichten geslaagd. Voor de inzet van u allemaal zijn we u bijzonder dankbaar.
Met onze vriendelijke groeten en u en uw firma ook verder alle succes toewensend,
J. en C.L. Ramaker
Den Haag.
--


Freek & Wilma Ketting
25-10-2013 oh ja nog even dit....was wel lekker twee weken in de tuin douchen.....ha..ha....maar dan verlang je weer naar een warme douche en hoe! Meer zeg ik niet.
--


Freek & Wilma Ketting
De badkamer is erg functioneel en goed afgewerkt. Herman en Herman zijn toffe gasten die weten waarover ze praten....geen Haagsche praatjes....het was fijn om met jullie het project op te starten. Ook de andere mannen verdienen een pluim....allemaal vaklui. Volgend jaar het toilet.....
--


Piet en Thea vollebreght
in een woord schitterend werk afgeleverd,
alles strak en netjes en schoon werken
en dat stofvrij slopen waar ik mijn bedenking over had, geen stofje in het huis.
ik raad jullie bij ieder een aan.
--


Ellen Ter Laak
Nu al twee keer geweest voor onze keukentegels.
Goeie indruk en gelijk goeie tips (das wel handig voor ons;) en ruime keuze.


Tot gauw!!!!
--


Anita en Peter
De badkamer is erg mooi geworden. Ook de service is prima. Goede vakmensen die rustig en netjes werken.
--


Fam. Martron
Goede prijs/kwaliteit. Prachtige spullen gevonden voor de renovatie van de badkamer en de wc. Goede adviesen gekregen. Het is nog mooier geworden dan wij het hebben voorgesteld.
--


Christian
Ik heb een nieuwbouwappartement gekocht en wilde meer dan de „standaard badkamer“ met eenvoudige kleine tegels en een staand wc. Toen ik de offerte van de uitvoerende onderneming voor de meerprijs kreeg schrok ik. Dus heb ik casco gekocht en ging opzoek naar een “betaalbare” sanitairbedrijf.

Snel kwam ik bij Herman van Veen terecht – hij heeft meteen alles duidelijk uitgelegd, ter plekke een berekening gemaakt en nog een aantaal tips en suggesties gegeven. Wij hebben duidelijke afspraken voor het plaatsen gemaakt en dit ging prima. De medewerkers hebben, onder toezicht van een oudere ervaren meester alles netjes afgewerkt – en de kwaliteit/prijsverhouding is echt goed – zeker ook omdat het niet zoon groot bedrijf is met heel veel “overhead kosten” – gewoon goede werklui!
--


Wim en Suus
5 juni 2011.
Toen wij voor het eerst in de winkel kwamen sprak ons jullie liefde voor het vak enorm aan.
Onze badkamer is net twee dagen klaar en we zijn er ontzettend blij mee. Absoluut vakwerk. Ook de suggesties van jullie kant bij het ontwerp en het bedenken van oplossingen vonden we geweldig.
Veel dank hiervoor!
--


Fred Baart
Nog niets gekocht of besteld en toch al een goeie indruk. Prettige onvangst en niet opdringerig. We komen zeker terug voor een afspraak.
Tot gauw.
Fred
--


Hans en Inge
Wat een klus: Alle leidingen vervangen/verplaatsen, muren uitbreken/nieuwe muren plaatsen, vloeren en wanden betegelen, verlaagd plafond, en een nieuwe wasruimte.
Alles in 4 weken gereed. En gaaaaaaaf .....!!!!
Herman en zoon/Herman en Pa jullie hebben een geweldig stukje vakwerk achtergelaten. Kan niet anders zeggen. Inmiddels mogen wij al vier weken genieten van onze nieuwe badkamer.
We zijn zeer tevreden en kunnen de Hermannen maximaal aanbevelen.
Succes met jullie zaak!
--

Mazzure
We zijn ontzettend blij en gelukkig met onze nieuwe badkamer.
Vakwerk!
Jan en Lineke
--