Reacties

De gegevens die u via het volgende formulier invult, worden op het gastenboek geplaatst en zullen voor iedereen zichtbaar zijn.


Hoeveel spelers zitten er in een elftal?


Mon

--

Simon R.

--

Simon

--

Ria de Kok
De badkamer moest worden gerenoveerd, het bad moest eruit zodat er meer ruimte vrij zou komen. Op aanraden van een broer en ook een zus ben in bij de Tegelgalerij terechtgekomen. Herman en zijn team heeft alles tot volle tevredenheid voor elkaar gekregen. Een prachtige nieuwe douche en leuke badkamer meubels. Nieuw plafond. Alles bij De Tegelgalerij uitgezocht waar men ook heel erg met je meedenkt. Alles is mogelijk. Het tegelwerk is klasse vakwerk. Heel mooi gedaan! Goede service en heel tevreden.
--

Simon

--

Fam, Roessen
Bij het renoveren van de badkamer zijn we bij Herman naar volle tevredenheid geholpen zowel met het uitzoeken van de materialen en met de nieuwe indeling van de badkamer. We zijn zeer tevreden over de manier van werken er is echt vakwerk geleverd, en wij vinden dit bedrijf een echte aanrader.
--

Nienke en Jo
Alle lof voor Herman en zijn team, hele vriendelijke vaklui. We zijn snel en goed geholpen en zijn erg blij met ons vernieuwde toilet.
--

Lilian en Hans
Herman heeft onze nieuwe woning in 3 maanden omgetoverd in een paleisje. Met zijn team van vaklui heeft hij een nieuwe keuken in de achterkamer geplaatst, de badkamer uitgebroken en vernieuwd. Gang, keuken, badkamer en toilet zijn voorzien van prachtige tegels van de Tegelgalerij. Een aantal wanden is gestuct, deuren zijn verplaatst. Mede door de adviezen van Herman is onze verbouwing een succes geworden. En dat binnen de planning en midden in coronatijd.
--

Monique
Best wel een heel gedoe zoń verbouwing, met het advies van Herman gaat alles goedkomen.

Tegels en behoren uitgezocht voor: keuken, badkamer en toilet.
Wij zijn heel goed geadviseerd tijdens het uitzoeken, goed meegedacht met de wensen en hierbij alternatieven aangeboden, fijne commutatie en goede koffie.

Tegelgalerij Wateringen is een aanrader--

Marian 't Lam
Wij hebben onze badkamer laten renoveren en het resultaat in boven verwachting geworden. Tijdens de verbouwing moesten we toch nog ons plan wijzigen wat we vooraf niet hadden voorzien en dit is allemaal moeiteloos verlopen. Echt complimenten!.
De tegelvloer in de huiskamer ligt er tevens strak en naar zeer tevredenheid in. Tegelgalerij Wateringen is een echte aanrader, vakwerk leveren ze!
--


Complimenten voor het team van de Tegelgalerij. Van onze gedateerde badkamer waar ook nog een muur naar de slaapkamer ontbrak, heeft de Tegelgalerij er een hedendaagse, mooie badkamer van weten te maken. Het is echt een plaatje geworden!
--

Eric en Jolanda

--

tegelgalerij
wij hebben uitsluitend tevreden klanten
--

Eric en Jolanda

--

Eric en Jolanda

--

Eric en Jolanda

--

Stef en Ina Hendriksen
Voor de 2e keer een badkamer/toilet laten renoveren. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn. Herman voor het sloopwerk en na het betegelen het afwerken. Over Herman en de tegelzetters niets anders dan lof. Ze hebben echt vakwerk geleverd. Bij twijfel werd er overleg gepleegd. Mocht het nodig zijn gaan we zeker terug.
--

Fam. Hillebrand
We hebben vorig jaar (okt/nov 2018) een badkamer laten plaatsen, gekocht bij Tegelgalerij en geplaatst door Herman. Erg goed geholpen bij het uitzoeken van de badkamer (fijn meegedacht), ook wisselen op het laatste moment van de kranen was geen probleem. Plaatsing was iets vertraagd, maar toen het eenmaal begonnen was, werd er snel doorgewerkt. Netjes alles afgedekt en schoon achtergelaten elke dag. Resultaat is echt prachtig geworden. Aftersales ook goed, ledlamp van badkamermeubel was na aantal maanden stuk en werd snel vervangen.

We hopen snel weer terug te komen voor tegelvloer voor de keuken!
--

v Rosmalen
kwamen bij Tegelgalerij door aanbeveling voor aanschaf tegelvloer woon gedeelte , wij hadden een stuk tegel voor de kleur die we wilde hebben.
Herman heeft ons zijn tegels laten zien, maar zat niet bij wat wij wilden.
Hij zei dat hij op zoek ging, voor een tegel die in de buurt kwam, maar kon niet slagen. wij hebben uiteindelijk de tegel gekocht waar we die in eerste instantie hadden gezien.
Vonden het wel netjes om Herman te informerenover onze aankoop, omdat hij zoveel werk er aan had gehad.
Herman vatte het sportief op, Uw vloer en uw geld volgende keer beter.

zal Tegelgalerij bij ieder aan bevelen, om zijn service en vriendelijkheid

--

Jolanda en Richard Hofland
Via via kwamen we bij de Tegelgalerij terecht. Onze badkamer is heel mooi geworden, vakwerk en dat is te zien. Wat een verschil met onze oude badkamer! We zijn er superblij mee enbevelen dit bedrijf van harte aan
--

José en Leen Meijers
Een juweel van een badkamer is het geworden. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.
Ze denken met je mee, geven advies en werken echt heel netjes. Vaklui.
Heeft wel iets langer geduurd dan gehoopt maar die 5 weken maken ook niet meer uit als je er al zolang naar hebt uitgekeken.
--

Fam. van Egmond
We wilden de badkamer in ons appartement levensloopbestendig maken en kwamen terecht bij Herman van Veen.
Al pratende schetste hij en idee op papier, een inloopdouche met daarin een gemetseld zitbankje, met hierbij een handig RVS nisje en afgezet met een mooie glaswand. Daarnaast een wastafel met verlichte spiegel en plafond met spotjes.
Jullie krijgen een heel mooie badkamer werd ons verzekerd en dat is het geworden. In 3 weken tijd hebben absolute vakmensen er tot in detail een juweel van gemaakt.
De reacties uit onze omgeving zijn lovend. We zijn blij met dit schitterend resultaat.
--

Marius en Mirjam
Wij hebben een schitterende badkamer met inloopdouche gekregen en zijn er bijzonder blij mee. De hele verbouwing is vlekkeloos verlopen binnen de afgesproken tijd. We komen snel weer terug😀
--

Seitzinger
Een fantastisch functionele badkamer, die er ook nog super mooi uit ziet. Vakwerk geleverd. Vrolijke noot tijdens het werk en ook nazorg op de klantvriendelijke manier.
--

Simon
reactie op Rombouts

ik ben bij Tegelgalerij gekomen door aan aanbeveling van collega's zij
hebben bij 4 collega's van mij een prachige badkamer achter gelaten.
de tegelzetters deden niets zonder overleg. En kon gewoon nederlands
praten.
Maar daarvoor ging ik naar recacties, en zag dit stuk.
wij zijn zeer tevreden over Tegelgalerij.
zal kijken of ik foto's op face boek kan zetten.

Simon Michael
Arnold spoelplein 19
Den Haag

--

fam rombouts
wij zijn heel ontevreden over hun,, komen afspraken zo en zo niet na, ik zit nog steeds te wachten ,, ze zouden vorig jaar na de zomer langs komen om alles af te handelen , terwijl de badkamer nu 3 jaar oud is ,, dus moet je nagaan hoe lang we bezig zijn om dingen voor elkaar te krijgen, ,, slechte afwerking in badkamer , lekkage , veel beschadigingen , slecht tegelwerk , slechte kitafwerking zodat we nu al schimmel hebben , dus gaat goed maar niet heus,, jammer ook diegene die bij je thuis werken dat je daar geen gesprek mee kan voeren of kan vertellen hoe je het wilt omdat ze geen nederlands praten,,, nee ik zal ook niemand aanbevelen om door jullie een badkamer te laten plaatsen,,,, en wij zitten met de gebakken peren ,, wij hebben echt moeten sparen voor de badkamer en dan krijg je zo'n service en afhandeling ,,, dus nee nooit hier een badkamer laten plaatsen
--


Herman , van harte gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan van je zaak , wij wensen je nog vele jaren toe in goede gezondheid met je zaak en dit geld ook voor je kinderen en geniet er van .

Hartelijke groeten van een zeer te veerde klant .

Afz. AAD en WIL de ZEEUW
--

Niels en Marijke
In december is onze tegelvloer incl vloerverwarming geplaatst! Nette service, super strak gelegd en heel fijn geholpen! In feb de badkamer!!
--

Jan en Marilyn
We hebben een prachtige tegelvloer kunnen vinden en deze is zeer strak gelegd. Er wordt netjes gewerkt. Veel puin wordt door de tegelzetters afgevoerd. Er werd zelfs overgewerkt om de vloer af te krijgen binnen 2 dagen (groot oppervlak), terwijl wij daar niet eens om gevraagd hebben. Al bij al echt een topservice!
--

Robert en Linda
Bijzonder blij met het werk van Herman en zijn mannen. Zeer goed geholpen bij het uitzoeken van de vloer en de het plaatsen is zeer netjes en vakkundig gedaan! Bedankt voor de service!
--

Familie De Jong
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en toilet. Alles ziet er prachtig uit. Er is mooi en prettig gewerkt. Echt vakwerk!
--

Fam. Dulles
Wij zijn erg tevreden over de verbouwing van ons huis.
ten eerste zijn we zeer gastvrij ontvangen door Dhr. van veen
met een goede begeleiding en zeer vakkundige kennis en een duidelijke tekening, zijn we tot een mooie deal gekomen.

ook het traject erna verliep vlekkeloos, alle afspraken zijn nagekomen en er is zeer mooi werk geleverd.

bedankt !! voor de super service en we komen zeker terug.
--


E. en A. Jorissen
We zijn vol lof over het resultaat van de badkamer.
Van het stofvrij slopen, tot de strakke afwerking, alles liep volgens plan.
Langs deze weg nogmaals bedankt voor de mooie badkamer en voor het mooie en goede werk wat geleverd is.
We zien jullie in oktober terug voor het opknappen van het toilet.
Dit dankzij het goed geleverde werk.
--


Fam. Zwinkels De badkamer is prachtig geworden. Prettig dat jullie voor en tijdens het plaatsen van de badkamer zo goed met ons mee hebben gedacht.
Fijn dat jullie weten waarover je praat. Bedankt voor het resultaat. Super.
Wij zullen jullie zeker aanraden.
--


J. en C.L. Ramaker
Den Haag, October 2013.

Geachte heer Van Veen,

Mijn vrouw en ik willen langs deze weg nogmaals van harte bedanken voor de manier waarop uw bedrijf de complete renovatie van onze badkamer heeft uitgevoerd.
Onze grote tevredenheid heeft niet alleen betrekking op de wijze waarop u de werkzaamheden in onze flat heeft uitgevoerd, maar ook op de manier waarop u de nu eenmaal onvermijdelijke overlast daarbuiten, voor de overige bewoners van ons flatgebouw, werkelijk tot het absolute minimum heeft weten te beperken. Alle buren in ons trappenhuis waren niet anders dan vol lof!
Ook in onze flat zelf zijn uw mensen, uw zoon Herman Van Veen Jr en Kerim, rustig, discreet en met veel zorg en vakmanschap te werk gegaan.
Het resultaat is dan ook in alle opzichten geslaagd. Voor de inzet van u allemaal zijn we u bijzonder dankbaar.
Met onze vriendelijke groeten en u en uw firma ook verder alle succes toewensend,
J. en C.L. Ramaker
Den Haag.
--


Freek & Wilma Ketting
25-10-2013 oh ja nog even dit....was wel lekker twee weken in de tuin douchen.....ha..ha....maar dan verlang je weer naar een warme douche en hoe! Meer zeg ik niet.
--


Freek & Wilma Ketting
De badkamer is erg functioneel en goed afgewerkt. Herman en Herman zijn toffe gasten die weten waarover ze praten....geen Haagsche praatjes....het was fijn om met jullie het project op te starten. Ook de andere mannen verdienen een pluim....allemaal vaklui. Volgend jaar het toilet.....
--


Piet en Thea vollebreght
in een woord schitterend werk afgeleverd,
alles strak en netjes en schoon werken
en dat stofvrij slopen waar ik mijn bedenking over had, geen stofje in het huis.
ik raad jullie bij ieder een aan.
--


Ellen Ter Laak
Nu al twee keer geweest voor onze keukentegels.
Goeie indruk en gelijk goeie tips (das wel handig voor ons;) en ruime keuze.


Tot gauw!!!!
--


Anita en Peter
De badkamer is erg mooi geworden. Ook de service is prima. Goede vakmensen die rustig en netjes werken.
--


Fam. Martron
Goede prijs/kwaliteit. Prachtige spullen gevonden voor de renovatie van de badkamer en de wc. Goede adviesen gekregen. Het is nog mooier geworden dan wij het hebben voorgesteld.
--


Christian
Ik heb een nieuwbouwappartement gekocht en wilde meer dan de „standaard badkamer“ met eenvoudige kleine tegels en een staand wc. Toen ik de offerte van de uitvoerende onderneming voor de meerprijs kreeg schrok ik. Dus heb ik casco gekocht en ging opzoek naar een “betaalbare” sanitairbedrijf.

Snel kwam ik bij Herman van Veen terecht – hij heeft meteen alles duidelijk uitgelegd, ter plekke een berekening gemaakt en nog een aantaal tips en suggesties gegeven. Wij hebben duidelijke afspraken voor het plaatsen gemaakt en dit ging prima. De medewerkers hebben, onder toezicht van een oudere ervaren meester alles netjes afgewerkt – en de kwaliteit/prijsverhouding is echt goed – zeker ook omdat het niet zoon groot bedrijf is met heel veel “overhead kosten” – gewoon goede werklui!
--


Wim en Suus
5 juni 2011.
Toen wij voor het eerst in de winkel kwamen sprak ons jullie liefde voor het vak enorm aan.
Onze badkamer is net twee dagen klaar en we zijn er ontzettend blij mee. Absoluut vakwerk. Ook de suggesties van jullie kant bij het ontwerp en het bedenken van oplossingen vonden we geweldig.
Veel dank hiervoor!
--


Fred Baart
Nog niets gekocht of besteld en toch al een goeie indruk. Prettige onvangst en niet opdringerig. We komen zeker terug voor een afspraak.
Tot gauw.
Fred
--


Hans en Inge
Wat een klus: Alle leidingen vervangen/verplaatsen, muren uitbreken/nieuwe muren plaatsen, vloeren en wanden betegelen, verlaagd plafond, en een nieuwe wasruimte.
Alles in 4 weken gereed. En gaaaaaaaf .....!!!!
Herman en zoon/Herman en Pa jullie hebben een geweldig stukje vakwerk achtergelaten. Kan niet anders zeggen. Inmiddels mogen wij al vier weken genieten van onze nieuwe badkamer.
We zijn zeer tevreden en kunnen de Hermannen maximaal aanbevelen.
Succes met jullie zaak!
--

Mazzure
We zijn ontzettend blij en gelukkig met onze nieuwe badkamer.
Vakwerk!
Jan en Lineke
--